Tisztelt leendő Támogatónk!

 Örömünkre szolgál, hogy tervei közt szerepel, csatlakozik Alapítványunk támogatóinak táborához, és közös erővel tehetünk a térségért, az itt élők boldogulásáért. Feladataink összetettek, néhány mondatban bemutatjuk, miben lehet segítségünkre, mihez nyújthat önzetlen támogatást.

  1. Bár az elmúlt időszakban az összefogás és a hatékony érdekképviselet segítségével előrébb léphetett Dél-Békés, még mindig hátrányos helyzetű térségnek számít, mely súlyosan érintett a mélyszegénység tekintetében.
    Várjuk természetbeni adományaikat (pl. tartós élelmiszer, ruhaneműk, tisztítószerek, háztartási eszközök) a nehéz sorsú, mélyszegénységben élő dél-békésiek, a térségi családok megsegítésére.
    Jelentkezését, felajánlását az info@dbmtka.com e-mail címre küldje el, ahol felmerülő kérdéseire is választ adunk.
  2. Pénzadománnyal is segítheti a dél-békési karitatív kezdeményezéseket, támogatásával rendezvényeinkhez járulhat hozzá (pl. Adventi rajz- és szépírópályázat díjazása), ez esetben a közlemény rovatba kérjük, tüntesse fel: Rendezvénytámogatás.

Minden évben kiemelt figyelmet fordítunk a hajléktalanok megsegítésére, melyre a téli hónapokban még nagyobb szükség van. Ha ehhez nyújtana segítő kezet, kérjük, a közlemény rovatban a Hajléktalansegítés szerepeljen.

Alapítványunk is közreműködött számos természeti katasztrófa (pl árvizek, viharkárok) okozta vészhelyzet elhárításában, az otthon nélkül maradtak ellátásban. Ahhoz, hogy munkánkat biztonsággal tudjuk ellátni, szükségünk van megfelelő felszerelésekre, eszközökre, ehhez is várjuk pénzadományaikat, ez esetben a közlemény rovatban az Eszköztámogatás szerepeljen.

A Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány számlaszáma:

10918001-00000081-29530006